Paza: Structura specifica de aparare si protectie, cu agenti specializati, cu experienta profesionala si psihica in conformitate cu legislatia in vigoare.
Inca din perioada instruirii, agentii sunt selectati si implicati in proiectele de paza si protectie pentru a se integra si adapta mediului specific de lucru.

Servicii de garda de corp: Convingerea noastra este ca cea mai buna protectie se bazeaza in special, pe pregatirea in avans, precum si utilizarea de personal profesionist bine instruit.
Am constatat ca majoritatii oamenilor nu ii place efectul de protectie bazat pe innabusirea sau acoperirea persoanei protejate, prin prezenta fizica. Un agent de protectie bun, este rareori vazut, dar mereu prezent si bine pregatit in ceea ce priveste riscul fiecarui loc, al rutei de deplasare si nu isi pierde concentrarea in cazul schimbarilor. De asemenea, se ia in considerare stilul si nevoile specifice ale persoanei protejate.

Protectia familiei la domiciliu si in timp ce calatoriti: in cazul in care familia ta are nevoie de protectie, ne vom ocupa de acest lucru. Garzile noastre de corp sunt pregatite sa actioneze discret. Va putem proteja acasa, in viata de zi cu zi si in vacanta.
Protectia pe perioada deplasarilor: Oferim transporturi sigure, de exemplu, escortarea VIP-urilor intre un aeroport si un hotel. Oferim, de asemenea, protectie pentru obiecte de valoare in cadrul transportului.

Formarea profesionala ƒa personalului STOV Security are caracter continuu si urmareste realizarea urmatoarelor obiective:
– dobandirea unor cunostinte, priceperi si deprinderi minime necesare indeplinirii atributiilor, potrivit domeniilor de activitate ale societatii;
– completarea/actualizarea cunostintelor si dezvoltarea competentelor profesionale necesare desfasurarii atributiilor specifice functiei ori pentru promovarea in functie;
– familiarizarea cu modalitatile si procedurile de lucru in cadrul societatii;
– constientizarea salariatilor referitor la importanta satisfacerii cerintelor clientului.

Imbunatatirea continua a instruirii personalului, in vederea mentinerii abilitatilor si competentelor sale, pentru satisfacerea cerintelor si asteptarilor clientilor si ale altor parti interesate, se realizeaza prin:
– instruiri interne, cu formatori care au pregatirea si experienta necesare pentru aceasta activitate.
– instruiri externe organizatiei, cu furnizori de formare profesionala autorizati, la sediul acestora sau al STOV Security.
– autorizarea personalului care desfasoara activitati in cadrul proceselor speciale, dupa caz.

Conducerea, organizarea, planificarea, controlul, coordonarea si executarea infrastructurilor societatii este realizata prin personal anume desemnat.

Echipamentele si dotarile necesare pentru asigurarea si indeplinirea in orice conditii misiunile incredintate personalului STOV Security, sunt performante si pot fi adaptate in functie de cerinte.

Legatura operativa intre agentii de securitate, elementele de dispozitiv realizate pana la nivel de departament pentru solutionarea oportuna a situatiilor ce contravin intereselor beneficiarului, este asigurata prin mijloace de comunicatie performante.